تفاوت علف تراش پشتی، دوشی، دو زمانه و چهار زمانه

تفاوت علف تراش پشتی، دوشی، دو زمانه و چهار زمانه
در گذشته زدن علف‌ها و چیدن محصولات کشاورزی مثل یونجه و گندم کاری بسیار سخت بود. کشاورز ها و باغبان ها مجبور بودند تا این کار را به روش‌ دستی انجام دهند. که در آخر هم آن بازدهی‌ که تصور می کردند، نصیبشان نمی‌شد و علف‌ها به درستی زده نمی‌شد

زدن علف‌ها و برداشت محصولات کشاورزی در گذشته کار بسیار دشواری بود. چون کار با ابزار دستی کار بسیار مشگلی بود افراد مجبور بودند تا این کار را به روش‌های دستی یا با دستگاه‌هایی نه چندان مناسب انجام دهند. در آخر هم آن بازدهی‌ که تصور میکردند، نصیبشان نمی‌شد و هم سرعت کار پایین بود و هم علف‌ها به درستی زده نمی‌شد. بعد از مدتی، علف تراش‌ها یا علف زن‌های موتوری روانه بازار شدند و مردم توانستند استفاده‌های فراوانی با آن‌ها داشته باشند.

1 علف زن و کاربردهای آن چیست؟2 علف تراش پشتی چیست؟ 3 مزایای علف تراش پستی 4 معایب علف تراش پشتی 5 علف تراش دوشی چیست؟ 6 مزایای علف تراش دوشی 7 معایب علف تراش دوشی 8 علف تراش دو زمانه چیست؟ 9 مزایای علف تراش دو زمانه 10 معایب علف تراش دو زمانه 11 علف تراش چهار زمانه 12 مزایای علف تراش چهار زمانه 13 معایب علف تراش چهار زمانه

سوال اینجاست که تفاوت علف تراش‌ و علف زن های مختلف پشتی، دوشی، چهار زمانه و دو زمانه چیست ؟ اگر به دنبال خرید علف تراش هستید و تفاوت علف زنهای دوشی و پشتی یا مقایسه علف زن های دو زمانه و چهار زمانه برای شما مهم است، در ادامه همراه باشید. بهترین دستگاه های علف تراش و علف زن علف زن و کاربردهای آن چیست؟ از برجسته‌ترین ابزار باغبانی علف زن بوده که در اندازه‌ها و انواع مختلفی خریداری می‌شود. اشخاص مختلف با توجه به بودجه و نیازی که دارند، می‌توانند یکی از آن‌ها را خریداری کنند. کار اصلی این دستگاه‌ها این است که علف‌های هرز باغ‌ها و باغچه‌ها را بتراشند. از این نوع علف‌ها نیز باید به یونجه‌ها و علوفه‌ها اشاره داشت.

در گذشته‌، مردم برای انجام این کار از داس‌ها استفاده می‌کردند. امروزه و با توجه به پیشرفت این حوزه، دستگاه‌هایی همچون علف تراش به کار می‌رود که کار را برای افراد نیز راحت‌تر کرده است. بی شک با وجود این دستگاه‌ها، امور باغبانی با سرعت بیشتری انجام خواهد گرفت. علف تراش پشتی چیست؟ علف تراش پشتی یا کوله پشتی را باید یکی از پرکاربردترین مدل‌ها به حساب آورد. استفاده از این دستگاه بسیار راحت است و خستگی کمتری را به وجود خواهد آورد. در واقع همان طور که از نام این دستگاه پیدا است، می‌توانید آن را مانند یک کوله پشتی در پشت خود قرار دهید و عملیات علف تراشی را انجام دهید.

مزایای علف تراش پستی ۱- قطع یونجه‌ها، علوفه‌ها و علف‌های زرد به راحتی توسط دستگاه علف زن پشتی صورت می‌گیرد. ۲- این دستگاه‌ها خستگی کمتری را رقم می‌زند و در نتیجه بازدهی بالاتری برایتان به ارمغان خواهد آمد. ۳- دستگاه‌های علف زن پشتی از نظر قیمت نسبتا ایده‌آل هستند و خرید آن مشکل چندانی را به وجود نخواهد آورد. معایب علف تراش پشتی تنها عیب این دستگاه را باید کاهش کنترل دستی خرطومی آن به شمار آورد. البته فرسایش فنر کابل خرطومی نیز نباید فراموش شود که مقدار آن بیشتر از خوردگی شفت علف تراش پشتی است. علف تراش دوشی چیست؟ با توجه به نام این دستگاه علف تراش نیز می‌توان به کاربرد و شیوه استفاده از آن پی برد. بخش بزرگی از این دستگاه بر روی دوش انسان‌ها قرار می‌گیرد. مزایای علف تراش دوشی ۱- این علف زن‌ها در مقایسه با دستگاه‌های پشتی، معمولا فرسایش کمتری دارند و بیشتر به کار می‌آیند.

۲- به وسیله علف زن دوشی قادر هستید تا محدودترین فضاها را هم علف تراشی کنید. ۳- این دستگاه‌ها به نسبت علف زن پشتی، وزن کمتری دارند و در نتیجه تعادل باغبانان در هنگام انجام کار بیشتر خواهد بود. ۴- با وجود قیمت نسبتا مناسبی که در مورد علف زن پشتی گفته شد، اما باید بدانید که قیمت علف تراش دوشی بسیار بهتر است. معایب علف تراش دوشی ۱- تعمیر و نگهداری علف تراش دوشی در مقایسه با نوع پشتی دشوارتر است. ۲- به وسیله علف تراش دوشی نمی‌توان ارتفاعات و دیوارها را به خوبی علف زنی کرد. علف تراش دو زمانه چیست؟ علف تراش دو زمانه را باید نوع دیگری از این دستگاه‌ها دانست که تنها یک مخزن برای ترکیب روغن و بنزین در آن به چشم می‌خورد. مراحل روشن شدن موتور در آن نیز به دو بخش تراکم و احتراق تقسیم می‌شود. مزایای علف تراش دو زمانه علف زن‌های دو زمانه معمولا از نظر وزن، سبک هستند. ۲- آلودگی این دستگاه‌ها در مقایسه با علف زن چهار زمانه کمتر است. ۳- روغن‌کاری این دستگاه‌ها نیز به سادگی رخ می‌دهد. معایب علف تراش دو زمانه ۱- قدرت موتور این علف تراش‌های دو زمانه معمولا چندان زیاد نیست. ۲- استفاده از علف تراش‌های دو زمانه تا حدی سخت تر است.

علف تراش چهار زمانه علف تراش چهار زمانه یک مخزن جدا برای بنزین و یکی هم برای روغن دارد. این علف تراش‌ها برای روشن‌ شدن به چهار مرحله نیاز دارند که عبارت هستند از مکس، تراکم، احتراق و خروج دود.

مزایای علف تراش چهار زمانه ۱- این دستگاه‌ها به نسبت علف تراش‌های دو زمانه قدرت موتور بیشتری دارند. ۲- بهره بردن از این دستگاه‌ها ساده‌تر از انواع دیگر است. معایب علف تراش چهار زمانه ۱- آلودگی علف تراش چهار زمانه تا حدی زیاد است. ۲- روغنکاری علف زن چهار زمانه تقریبا به سختی صورت می‌گیرد. ۳- در مقایسه با دستگاه‌های دو زمانه، این دستگاه‌ها گران‌تر هستند. البته باید توجه داشت که یک علف تراش میتواند در عین حال که دو زمانه یا چهار زمانه است؛ دوشی یا پشتی هم باشد. همانطور که مطلب خرید علف تراش اشاره شد، تفاوت علف تراش ها میتواند بسته به نوع احتراق یا حمل آنها باشد.

ارسال نظر